Muzika
0

Petar Grašo kao starac u emotivnom spotu za pjesmu "Uvik isti"

Klix.ba
Splitski muzičar Petar Grašo predstavlja emotivan videospot za pjesmu "Uvik isti" kojim prikazuje kraj života tipičnog Dalmatinca koji je ostao vjeran porodici, sebi ali i svojim navikama i porocima.

Sve što ostavi iza sebe je boca vina i pregršt uspomena.

"Želja mi je bila da se na jedan simpatičan način opiše esenca dalmatinskog života, postulata i načina kako se ovdje živi jer se vrijednost čovjeka očituje po tome da ga život ne mijenja, a pogotovo ne na gore!", izjavio je Grašo i dodao: "Simpatična je ovo priča o čovjeku koji i pred sam kraj života ima iste radosti koje je imao kao mlad i na kraju umire sretan okružen najmilijima. Scene u kojima glumim starog sebe na istom krevetu gdje mi je ležao pokojni djed za mene su bile vrlo emotivne".

Spot je sniman u stanu bake i pokojnog djeda Petra Graše. Za muzičara je samo snimanje bilo vrlo emotivno jer ga je vratilo u djetinjstvo, a spot se snimao više od 15 sati pod teškom filmskom šminkom. Snimljen je u režiji Vojana Koceića i produkciji PILOT studija, dok je za vrhunsku šminku bila zadužena Dolores Žanko.

Autor muzike za hit "Uvik isti" je Tonči Huljić, tekst su zajedno napisali Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a aranžman Nikša Bratoš. Pjesma je prvi put predstavljena na ovogodišnjem Splitskom festivalu.