Muzika
5

Partijanje od sumraka do zore: Ogroman interes za Robinzon party

Klix.ba
Ogromno interesovanje vlada za Robinzon party na kojem će, pored ostalih, kao zvijezda večeri 20. juna nastupiti DJ Tom Novy. Stoga ukoliko još niste nabavili svoju ulaznicu učinite to još danas, kako ne biste propustili najbolju zabavu ove godine.

Impresivan program, zavidna produkcija i organizacija, te jedno od najljepših "open air" mjesta u BiH zasigurno će i ove godine okupiti desetak hiljada ljudi u bijelom, koji će po svoju dozu ljetne zabave doći iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Najveća i sigurno najljepša regionalna dance muzička, klupska atrakcija i destinacija i ove godine je smještena na obali jezera Modrac – plato popularnog restorana Robinzon.

Naime, na pomenutoj lokaciji u petak 20. juna 2014. bit će održan Robinzon party na kojem će kao zvijezda večeri nastupiti DJ Tom Novy. Jedinstvena lokacija u regionu, specijalno dizajniran stage, perfektna i vrhunska produkcija te tradicionalno dobra zabava su karakteristike zbog kojih se organizatori pomenutog dogđaja opravdano mogu svrstati u svjetsku klasu.

Vrhunski audio-vizuelni doživljaj

"Priprema se vrhunski audio-vizuelni doživljaj. Na najljepšem dijelu obale jezera Modrac bit će smješten fantastičan prošireni stage, opremljen Line Aray audio sistemom ogromne snage i vizuelno upotpunjen Martin moving heads sistemom. Vrhunac večeri bit će pojavljivanje DJ Tom Novi-ja, praćeno specijalnim efektima, koji će preuzeti kormilo od izvrsne posade, koju će činiti DJ-evi: Borg, Eduy i Emir.H B2B, Jazzy Rossco i Yakka B2B (Hrvatska), Cycle Six i Doaman", saopćili su organizatori.

Event: petak, 20. juni 2014.

Start: od 20 sati do jutra Dress code: bijelo Cijena ulaznica: pretprodaja 10 KM, na dan party-ja 15 KM, VIP 20 KM Prodajna mjesta: restoran Robinzon, caffe Hollywood Lukavac, pizzeria Mama Mia u TC Omega 4 sprat – Tuzla, Caffe Sagafredo – Tuzla, caffe Sidney, Cipelići – Tuzla.

Dodatne informacije pronađite na stranici www.robinzonparty.com i Facebook stranici.