Muzika
44

Paranoid Android predstavlja novi album u clubu Mash

Klix.ba
Pop rock bend Paranoid Android predstavit će sarajevskoj publici novi album pod imenom “Paranoid android for the People”.

Koncert koji će se održati u petak, 15.11. 2013. godine u clubu Mash s početkom u 22:00 sata, bit će prava poslastica za sve one koji vole rock’n roll.

Predstavljanje novog albuma “Paranoid android for the People” je odlična prilika za istinsku sarajevsku pop rock publiku da uživa u sjajnom nastupu ovog inovativnog benda.

Budući da je bend dugo snimao album, ovo će biti idealna prilika da konačno čujete novu priču o urbanoj kulturi u muzičkom obliku uz vibrantni i originalni vokal Nikoline Vujić, energične solo dionice Harisa Ljumanovića, besprijekorne bass linije Harisa Kadenića, ritmove Ritam gitaristice Azemine Halilagić i bubnjarske skalpirajuće udarce u ritmu bubnjeva Berina Tuzlića.

“Drago nam je da klubovi kao što je Mash preferiraju razvoj urbane kulture, a ne tezge koja je uništava; obećavamo odličnu zabavu!", rekla je Azemina Halilagić, ritam gitaristica Paranoid Android benda.

A kao poslasticu za kraj, najavljujemo osvježavajuće zvuke gostujućeg benda Pronto, koji svoje songove poput Bambola, Porto Fino izvodi samo na talijanskom jeziku.

Više informacija o bendu i novom albumu možete saznati putem web stranice ili putem Facebooka.