Muzika
15

Ovogodišnji Mostar Summer Fest uz bogatiji sadržaj i rekordnu posjetu

FENA
Ovogodišnji, treći po redu, Mostar Summer Fest održavat će se 26. i 27. juna na platou između dvije dvorane na području Mostarskog sajma, a pored odlične glazbe, za sve posjetitelje pripremljena je i interaktivna Chill-out zona, priopćili su na današnjoj konferenciji u Mostaru organizatori Festa.

Svi posjetitelji ove godine napokon će moći uživati u pravom festivalskom okruženju na otvorenom pod zvijezdama, a već na ulazu dočekat će ih zanimljive poruke veoma prepoznatljive bosanskohercegovačke autorice koja je osmislila posebnu ilustraciju vezanu upravo za Mostar i Fest, istaknuto je na konferenciji.

Najupečatljiviji u Chill-out zoni će biti "Kreativni šator", a tu su također i "Karikatura corner" i "Energy corner".

"Cilj Mostar Summer Festa je obogatiti turističku ponudu Mostara, ali i također okupiti više hiljada onih koji nisu ljubitelji folka i turbo folka", izjavio je direktor Festa Niki Radić, koji je istaknuo kako bi se već iduće godine ovaj festival mogao produžiti na tri ili čak četiri dana trajanja.

Na ovogodišnjem Summer Festu, prvu večer, 26. juna nastupaju Van Gogh (SRB), Rambo Amadeus (MNE), Elemental (HRV), Sove (BiH) i The Sweepers (BiH).

Drugu večer, 27. lipnja na programu su S.A.R.S. (SRB), Psihomodo Pop (HRV), Dječaci (HRV), Brutal Protest (BiH) i Rezerve (HRV).

Za sve posjetitelje festivala organiziran je prijevoz do mjesta održavanja koncerata te će u petak i subotu sa Španskog trga u 18 sati biti organiziran Summer bus koji će biti na raspolaganju do četiri sata ujutro.

Također, sa Španskog trga na raspolaganju će biti Moj Taxi koji će prevoziti posjetitelje po cijeni od 1 KM.

Organizatori su se na konferenciji zahvalili svima koji su na bilo koji način pomogli kako bi došlo do realiziranja ovog događaja, a podršku tome dao je i specijalni predstavnik EU u BiH, ambasador Lars Gunnar Wigemark.

Informacije o ulaznicama za Fest zainteresirani mogu pronaći na mostarsummerfest.com.