25. januara
11

Osvojite ulaznice za koncert benda Nenormalni Balašević u Slogi

Klix.ba
Bend Nenormalni Balašević posljednji put u Sarajevu izvodit će pjesme velikog kantauatora Đorđa Balaševića 25. januara u Slogi. Portal Klix.ba poklanja 10 ulaznica vjernim čitateljima.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da do 24. januara do 15 sati pošaljete svoje podatke (ime i prezime i broj telefona) na e-mail [email protected], sa naznakom "Balašević". Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog odabira.

Tribute band Nenormalni Balašević dolazi iz Đoletove rodne i opjevane Vojvodine. Pjesme velikog kantautora uvježbavaju samo nekoliko ulica dalje od legendarne ulice Jovana Cvijića.

Sarajlijama očito nikad nije dosta opijajućih Balaševih stihova, a kad ih izvodi bend koji spada među Balaševe najveće fanove i koji živi dušu Balaševih pjesama, onda stalni zahtjevi za njihov ponovni dolazak u Sarajevo nisu ništa čudno.

Na akustičnim instrumentima, Novosađani izvode isključivo Balaševićeve pjesme.

Bend koji je rasprodao najbolje klubove na ovim prostorima, nakon duge pauze, svirat će svoj oproštajni koncert, jer izlazi njihov prvi album i oni nastavljaju sa autorskim radom. Ovo je poslednja šansa da čujete kako (ne)normalni izvode najljepše Đoletove pjesme, pa je to razlog više da ne propustite ovaj događaj godine.

"Još sad i nema više, ne smije se propustiti", kazao je Nenad Jelenković.

Broj karata je ograničen, a cijena je 10 KM.