Muzika
1

Osvojite ulaznice za "Elemental" u Coloseum Clubu

Klix.ba
Portal Klix.ba u saradnji sa Coloseum Clubom obradovat će jednog svog čitatelja sa dvije ulaznice za koncert benda Elemental 18. januara u 22:00 sata.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da do 17. januara do 15 sati na [email protected] pošaljete e-mail s naznakom "Elemental", sa ličnim podacima (ime i prezime i broj telefona). Dobitnik će biti izabran metodom slučajnog odabira.

Prošle godine su proslavom 15 godina uspješnog muzičkog postojanja, pokazali zašto se smatraju jednim od najpopularnijih bendova sa ovih prostora. Ovu značajnu godišnjicu su obilježili na najbolji mogući način: zvaničnom turnejom i koncertima u većim gradovima cijele regije, te najnovijim albumom "Sve je u redu".

Na radost njihove ogromne armije fanova, ovaj januar odlučili su da naprave najbolji dernek u sarajevskom centru zabave, Coloseum Clubu. Pored novih hitova sve posjetioce će vratiti u element i podsjetiti ih na stare hitove iz bogate riznice 15-godišnje karijere.

Za sreću su potrebne "Male stvari" zato vam dajemo "Sto jedan razlog" da dođete na svirku gdje je sve moguće pa čak i "Romantika". Arena će ove subote biti na nogama a za sve dodatne informacije posjetite stranicu www.coloseum-club.com.