Muzika
22

Osvojite ulaznice za party Cristiana Varele i SABB-a u Domu mladih

Cristian Varela/FOTO: Flickr
Cristian Varela/FOTO: Flickr
BH Telecom, Microsoft i Mobis electronic Sarajevo 15. augusta u sarajevskom Domu mladih organizuju promociju Nokia mobilnih uređaja Lumia 630, te akcijsku ponudu Lumia 925 uređaja u BH Telecomu.

Ovaj događaj upotpunit će muzički nastupi svjetskih DJ zvijezda Cristiana Varele i SABB-a, uz podršku domaćih muzičara Bonjasky, Toni Juranović i Megahertz.

Da bi ugođaj za posjetitelje ovog vrhunskog spektakla bio potpun, dvorana Doma mladih bit će opremljena HD LED ekranima ukupne površine 100m2, BH Telecom, Microsoft i Mobis Electronic vizualima, velikim Lumia 3D slovima izrađenim od stirodura, LED zavjesama, topovima za konfete, te živim prijenosom koji će biti rađen sa četiri HD kamere.

Cristian Varela je muzički producent i DJ iz Španije, koji se uz odličnu reputaciju skoro 20 godina održao na internacionalnoj muzičkoj elektronskoj sceni.

Vareli su od 2007. godine dodijeljena dva prestižna naslova: proglašen je DJ-em godine i primio je međunarodnu nagradu Ibiza za najboljeg techno DJ-a na svijetu. Godine 2008. proglašen je najboljim techno DJ-em osmu godinu zaredom, a tokom svoje uspješne karijere, Cristian je dobio više od 25 nagrada, među kojima su one za najboljeg producenta, te najbolji label.

Odrastao u umjetničkoj porodici, a pri kraju svog muzičkog obrazovanja, Varela je komponovao muziku za pozorišne predstave, filmove, modne događaje i televizijske spotove. Radio je na više stotina produkcija i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače kao što su Sony / BMG - Blanco&Negro (Španija), Intec (Velika Britanija), Elephanthaus (SAD), Pornographic recordings (Španjolska/Belgija), čiji je suvlasnik zajedno s Marcom Baileyem. Također, tu su i remiksi velikih imena, kao što su Eurythmics "Sweet Dreams", Michael Zager's Band "Let's All Chant", Split Second "Flesh"...

Njegovi radovi i intervjui su se pojavili u većini važnih specijaliziranih časopisa, na televizijskim i radio stanicama, kao i na Internetu (MTV, VIVA, Tele5, Antena 3, Telemadrid, Cuatro, TVE1, TVE2, DJ Mag). Zbog svog opsežnog umjetničkog djelovanja, diskografije, spektakularnih setova i stalnih turneja širom svijeta, od Japana preko SAD-a sve do Europe, Cristian Varela je jedno od najprestižnijih imena elektronske međunarodne scene.

Party u Domu mladih počinje u 21 sat, a ulaz je omogućen samo punoljetnima uz pozivnice o kojima se možete informisati putem Facebook stranice eventa.

Želite pozivnicu za party?

Sve što trebate jeste biti stariji od 18 godina, te nam se javiti na naš mail [email protected] sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, te kontakt telefon. U naslovu maila napišite "Varela".

Dobitnici ulaznica će naknadno biti obaviješteni o načinu njihovog preuzimanja.