Nagradna igra
0

Osvojite pozivnice za party sa Terryjem Francisom

Sarajevo-x.com
Povodom partyja sa Terryjem Francisom koji se 14. decembra održava u Domu mladih u Sarajevu, a koji u saradnji sa Centrom Skenderija organizuje Ellite music managment iz Londona, Sarajevo-x.com i Dom mladih poklanjaju vam pet pozivnica.

Nakon uspješnog nastupa Davida Moralesa, koji je bio najposjećeniji događaj godine u ovoj sferi muzičke industrije, Centar Skenderija nastavlja sa organizacijom događaja koji podrazumijevaju gostovanja velikih zvijezda svjetske elektronske scene.

Ovaj put je riječ o Terryju Francisu iz Londona, koji je poznat kao "kralj tech-house scene". Časopis "Muzic magazine" ga je na početku karijere proglasio najboljim novim DJ-em, što ga je dovelo do samog vrha house industrije. Terry je inače resident DJ jednog od kultnih londonskih clubova "Fabric". Sarajevskoj publici se prvi put predstavio prije nepunih pet godina i ostavio odličan utisak.

Pored Francisa na partiju će nastupati i domaći DJ-evi: Focho (resident DJ Doma mladih), Wedran (Triptonight) i Sharky (Club 24).

Sarajevo-x.com i Dom mladih poklanjaju vam pet pozivnica za party sa Terryjem Francisom. Pet najbržih čitatelja našeg portala, koji pošalju mail sa naslovom "party" na [email protected] osvojit će pozivnicu.

Imena dobitnika bit će objavljena sutra u 13 sati, a sretni dobitnici svoje pozivnice moći će podići svakog radnog dana od 9 do 16:30 sati u Domu mladih, kancelarija broj 38.

Puno sreće!