Muzika
91

Osvojite CD "Mimosvijet" i pripremite se za koncert grupe Konvoj

Veliki solistički koncert sarajevske grupe Konvoj održat će se 20. decembra u Domu mladih Skenderija, što će označiti početak koncertnog predstavljanja njihovog petog studijskog albuma “Mimosvijet“, koji bilježi brojne pozitivne kritike.

Promo ulaznice za koncert po cijeni od 7 KM u prodaji su od sredine prošle sedmice putem portala kupikartu.ba i njihovih ovlaštenih prodajnih mjesta, a one se također mogu pronaći i putem ulične prodaje na platou Skenderija i na blagajni Bosanskog kulturnog centra. Cijena ulaznica je 10 KM.

S obzirom da je ostao još jako mali broj promo ulaznica u prodaji svi koji žele prvi obezbjediti prisustvo na rock koncertu godine u Sarajevu u narednih nekoliko dana moraju doći do svojih ulaznica. Po završetku prodaje promo ulaznica na prodajnim mjestima kreće prodaja redovnih ulaznica po cijeni od 10 KM za parter i 20 KM za VIP zonu.

Album "Mimosvijet" sniman je krajem 2013. i početkom 2014. godine u studiju MC Pavarotti u Mostaru i sadrži 10 pjesama koje upotpunosti potpisuju članovi grupe. Album se u izdanju najveće bh. izdavačke kuće Tropik od 14. novembra nalazi u prodaji širom Bosne i Hercegovine.

Klix.ba kao jedan od medijskih partnera koncerta za početak vam donosi nagradnu igru u kojoj najsretniji mogu osvojiti originalni CD albuma "Mimosvijet" koji je u izdanju Tropik od 13. novembra na svim boljim prodajnim mjestima u BiH.

Svoje ime, prezime i broj telefona sa naznakom "Konvoj" pošaljite na e-mail [email protected] i sačekajte izvlačenje. Sretne dobitnike proglasit ćemo u srijedu, 3. decembra i telefonski ih obavijestiti o mjestu i načinu preuzimanja CD-a.