Muzika
8

Omiljena pjesma fanova S.A.R.S.-a dobila svoj spot

Klix.ba
Pjesmom "Pepeo" bend S.A.R.S. nastavlja sa predstavljanjem svog aktuelnog "Poslednjeg albuma" objavljenog u maju pod Dallas Records/Lampshade Media etiketom.

"Korijeni pjesme 'Pepeo' sežu do samih početaka rada grupe S.A.R.S. Snimanjem 'Poslednjeg albuma' sazrelo je vrijeme i za dovršetak pjesme. 'Pepeo' se izdvojila kao favorit albuma i našla put do publike na koncertima, pa smo odlučili da za nju snimimo i spot. Da bude u skladu sa stažom pjesme, izradu spota smo povjerili Vladimiru Miloševiću iz Studia Frame, koji je bio zadužen za većinu spotova s početka karijere grupe S.A.R.S.", poručili su članovi benda.

Bend S.A.R.S. iza sebe ima šest studijskih i jedan live album, a ovo im je 21 videospot, dok spotovi "Buđav lebac", "Lutka", "Perspektiva", "To rade", "Ratujemo ti i ja" broje milione pregleda na YouTube, a posljednji za singl "Glupost" s bendom Ničim izazvan za sada ima gotovo 600 hiljada pregleda.

Pored ovih uspjeha, bend može da se pohvali još jednim, a to je treća po redu MTV nominacija u Best Adria Act kategoriji. Glasanje za ovu i sve ostale MTV EMA nagrade odvija se na linku mtvema.com i trajat će do subote, 5. novembra u ponoć.

Preslušajte "Poslednji album" na Deezeru.