Muzika
46

OK Fest i ove godine na Tjentište dovodi domaće i regionalne bendove

Klix.ba
OK Fest na Tjentištu/NP Sutjeska i ove godine 1., 2. i 3. jula garantuje najbolji provod uz fenomenalne domaće i regionalne bendove, koji će se publici predstaviti na dva stagea.

Babe, Vlatko Stefanovski Trio, Laibach, Who See, Kolja i grobovlasnici, Bajaga i instruktori, Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili i Stereo Banana imena su ovogodišnjih headlinera OK Festa, koji će imati priliku da "razdrmaju" publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska.

Ulaz na sve koncerte i ovoga puta je besplatan.

Kao i prethodnih godina i ove godine, festival će osim bogatog muzičkog programa, biti ispunjen i brojnim drugim sadržajima: rafting, planinarenje, filmske projekcije u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, panel diskusije, ali i nekim novitetima u programu i samim sadržajima, koje će organizator u narednom periodu najaviti.

Od ove godine OK Fest stekao je još jednog novog prijatelja. Podršku u ovogodišnjoj realizaciji ovog događaja pružila je i kompanija m:tel – prijatelj festivala.

Za sve one koji žele da uživaju u brojnim sadržajima OK Festa u ponudi su OK paketi ponude od 20 KM, koliko košta trodnevni boravak u OK kampu, do 160 KM za smještaj u objektima NP Sutjeska uz prevoz, planinarenje, rafting i ishranu.