Sarajevo Holiday Market
0

Odlična zabava uz drugi Jack Daniel's Night sa bendom Pakt 5

Sarajevo-x.com
(Foto: Vanja Čerimagić)
U Holiday Pubu Sarajevo Holiday Marketa sinoć, u nedjelju 1. januara / siječnja, prvog dana nove 2012. godine, održan je drugi Jack Daniel's Night sa bendom Pakt 5.

Nakon izvrsnog nastupa Tanje Jovičević i benda Rich Bitch za Božić, 25. decembra 2011. godine, sarajevsku publiku je prvog dana 2012. godine zabavljao jedan od najboljih sarajevskih klupskih bendova - Pakt 5.

Pakt 5 postoji od 2001. godine, i smatra se jednim od najboljih sarajevskih rock bendova, a članovi benda su Dino Olovčić (klavijature), Muris Varajić (gitara), Edin Hadžagić (bubnjevi), Alen Ekmečić (bas gitara) i Dženi Olovčić (vokal). U odličnoj atmosferi i uz Jack Daniel's izveli su svoj repertoar najboljih muzičkih hitova i tako se pobrinuli za postnovogodišnju zabavu nakon najluđe noći.

Ove godine je proslavljena i 161. godina od rođenja Jacka Daniela, čovjeka kojem pripadaju zasluge za postojanje ovog nadaleko čuvenog whiskeya. Whiskey Jack Daniel’s je dobitnik najvećih svjetskih priznanja za kvalitet, a destilerija Jacka Daniel’sa u Lynchburgu, Tennessee, koja danas posluje u sklopu grupacije Brown-Forman, još uvijek ovaj whiskey proizvodi na isti način kako je to radio i sam gospodin Jack Daniel prije 150 godina.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web stranici, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.