Muzika
0

Odlična zabava je već počela: Narednih devet dana S-One Sky Bar je mjesto za ljubitelje elektronske muzike

Klix.ba
Pun bar sa DJ-icama Donnom Knispel i Jasminom, sinoć je obilježio početak 9 evenata, koje očekujemo slijedećih dana na Sky Baru S-One.

Ljubitelji deep-hose/tech-house muzike uživali su u zvukovima sa gramofonskih ploča, koje puštaju ove dvije DJ-ice. U slučaju da ste propustili, DJ Jasminu moći ćete je sresti opet, u srijedu 17.08., na S-One After Work Recharge special edition, kada gostuje DJ Amir Groove iz Velike Britanije, sa Jasminom i DJ Nazzifom.

Večeras u S-One Sky Baru nastupa Hator.

Hator je sarajevski DJ i osnivač muzičkog labela HatorRecords, koji je osnovan 2013. godine u Sarajevu. Od 2013. pa sve do sada svira pa mnogim Sarajevskim klubovima, a 2015. i 2016. je imao rezidenciju, kako za svoj label tako i za sebe, u jednom od najpoznatijih Hrvatskih clubova Carpe Diem Beach Hvar.

Hator je pored Sarajeva i Carpe Diema Hvar takodjer svirao u gradovima kao sto su Minhen, Berlin, Annecy, Ljubljana, Zagreb, Beograd itd. Njegove svirke uvijek obećavaju samo najbolji House, Deephouse, Tech House, NuDsico, Disco zvuk.

Rezident DJ počinje čak u 16:30, te posjetioce uvodi u ostatak večeri. Nakon aktuelnog izvođača za tu noč, party se nastavlja u after-party u Freaky's Pub-u, koji je u neposrednoj blizini.

Ulaz je besplatan, a pozivnice za bilo koju od datih noći možete dobiti u toku dana, ako posjetite Sky Bar.