Muzika
0

Odličan provod uz Perpetuum mobile i Sevdah Baby

Klix.ba
U povodu 163. godine od rođenja Jacka Daniela, u gradovima širom Bosne i Hercegovine, ali i širom svijeta, održavaju se “Jack Daniel's rođendanske zabave”, kojima se obilježava rođendan čovjeka kojem pripadaju zasluge za postojanje nadaleko čuvenog whiskeya.
Prve “Jack Daniel's rođendanske zabave” održavaju se u četvrtak, 26.09. u Mostaru i Banjoj Luci.

U klubu Pink Panther očekuje vas odlična zabava uz beogradski bend Perpetuum mobile, koji su poznati po fantastičnim obradama savremenih svjetskih hitova, a neće izostati ni velika rođendanska Jack Daniel's torta.

U Banjoj Luci će u čast rođendana Jacka Daniela zasvirati Sevdah baby u klubu Underground. Već 27.09. nastavljaju se proslave u Sarajevu gdje će goste City Puba zabavljati bend Svadbas, dok će u Novom Travniku u klubu Tron svirati Azra Tribute Band. Rođendansko slavlje završava se u Tuzli 28.09., gdje će prisutne u klubu Viva zabavljati grupa Locco.

Iako niko sa pouzdanošću ne može reći kada je tačno gospodin Jack Daniel rođen (u požaru su stradale matične knjige u njegovom rodnom Lynchburgu, Tennessee), smatra se da je rođen nekad u 9. mjesecu 1850. godine. Njegov rođendan se stoga proslavlja tokom cijelog septembra, a nazdravlja se i legendarnom mjestu gdje je Jack prodao prvu čašu svoga whiskeya – The White Rabbit Saloonu, mjestu dobrih priča i odličnog društva.

Pridružite nam se na vrhunskim rođendanskim zabavama 26. septembra u Pink Phanteru u Mostaru i u klubu Underground u Banjoj Luci, gdje ćemo zajedno nazdraviti vrhunskim Jack Daniel's whiskeyem i zaplesati u ritmu odličnih bendova.