'Mlada i atraktivna'
0

Objavljen snimak 22-godišnje Susan Boyle

Sarajevo-x.com
Jedan od najranijih snimaka zvijezde britanskog talent showa Susan Boyle koji je napravljen prije 25 godina, objavljen je u javnosti.

Na snimku je prikazana tada 22- godišnja Susan kako pjeva u klubu Motherwell FC's Fir Park, u kojem je izvela pjesmu "The Way We Were" slavne Barbre Streisand.

Tokom nastupa, tada anonimna Susan otpjevala je i pjesmu 'I Don't Know How To Love Him' iz mjuzikla 'Jesus Christ Superstar'.

Nezaposlena 47- godišnja Susan Boyle zapuštenog izgleda koja je publiku širom svijeta osvojila svojim anđeoskim glasom, priznala je da od svoje 12 godine nastupa u crkvenom horu, školskim koncertima i klubovima.

Nakon nastupa na takmičenju britanskih muzičkih talenata, ona je ubrzo postala popularna i na YouTubeu, a njeno pjevanje je vidjelo nekoliko miliona ljudi.

Gerry McGuinness, čovjek koji je kamerom zabilježio njen nastup prije 25 godina, kazao je za Daily Records da je bio zadivljen njenim mladalačkim izgledom.

"Ona je bila tako stidljiva, ali u to vrijeme i vrlo atraktivna, ljudi su se okretali za njom kada bi ušla u prostoriju", izjavio je on.

61-godišnji Gerry nije prepoznao Susan kada je vidio na TV-u kako izvedi pjesme 'I Dreamed A Dream' u showu 'Britain's Got Talent'.

"Onda me jedna poznanica nazvala i pitala da li još uvijek imam snimak. Sjajno je što je ona napokon dobila priznanje kakvo zaslužuje. Ona je jednostavno odlična pjevačica", istakao je Gerry.