Muzika
0

Novi fosili nastupili u Beogradu

FENA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Jedna od nekad najpopularnijih muzičkih grupa u bivšoj Jugoslaviji, Novi fosili, u petak navečer u punom je sastavu oduševila preko deset hiljada ljudi u beogradskoj areni.

Koncert je počeo pjesmom "Da te ne volim" koju je publika odmah prihvatila, a među njom bilo je mnogo onih koji se nisu ni rodili kada su Fosili vladali muzičkom scenom.

No, riječi pjesama koje su izvodili Sanja Doležal, Rajko Dujmić, Marinko Colnago, Vladimir Kočiš Zec i Nenad Šarić, znali su gotovo svi.

"Jako nam je lijepo i vjerujte, čast nam je nastupati ovdje", rekla je Sanja Doležal na početku koncerta u Beogradu, održanom prvi puta nakon 18 godina, i uz veliki pljesak publike dodala: "Mi ćemo vas odvesti na jedno kratko i slatko putovanje u vrijeme kada je možda bilo više ljubavi i dobrote s možda manje tehnologije, ali je bilo nešto finije u zraku, zato molim neka nam se večeras vrate dobra stara vremena".

Redali su se popularni hitovi, a publika je najtoplije pozdravila pjesme poput "Za dobra stara vremena", "Milena", "E moj Saša" ili "Košulja plava".

Koncert je uz ovacije završen pjesmom "Za dobra stara vremena", uz poruku Sanje Dolažal neka ih publika ne zaboravi.