RNB Confusion impuls grada
0

Nova klupska atrakcija u Sarajevu

Sarajevo-x.com
RNB Confusion, brand koji je nastao prije šest godina u Zagrebu, organizuje party-turneje i franšize u ekskluzivnim klubovima u Zagrebu, Beogradu, Pagu, Mariboru, Cirihu, Štutgartu, Poreču, Makarskoj, Umagu i Novalji. Nova klupska atrakcija konačno je stigla i u Sarajevo.

RNB Confusion Sarajevo je zadnja u nizu franšiza koja sa radom kreće početkom mjeseca novembra. Ova vrsta partyja je za Sarajevo nešto novo, upotpunjen audio vizuelni događaj. Sve to će biti popraćeno atrakcijom nazvanom RNB Confusion Angels, čiji će se casting održati 26. septembra 2009. u kafeu Central sa početkom u 13:00 sati.

RNB Confusion Angels čine popularne Angelsice koja su zaštitna lica programa i koje svoj VIP tretman dobivaju jednom mjesečno u sklopu programa. Na kastingu će se birati lokalne djevojke koje imaju taj "Angels faktor" u sebi. Isključiva ljepota žiriju neće biti zanimljiva, već u kombinaciji sa karakteristikama kao što su opuštenost, komunikativnost i snalažljvost, saopštili su organizatori.

Sve djevojke koje misle da imaju "Angels faktor" svoju prijavu sa slikom trebaju poslati na e-mail [email protected] ili na [email protected] do 25. septembra i čekati dalje upute.