Muzika
0

Noć dobrih ljudi u Haciendi i Baghdad Cafeu

Sarajevo-x.com
Hacienda i Baghdad Cafe započinju humanitarni projekat pod nazivom "Noć dobrih ljudi". Cilj ovog projekta je prikupljanje novca za one koji ga najviše trebaju, a njegova realizacija se planira jednom mjesečno.

Budite dobri ljudi, sudjelujte u akciji i prisustvujte na koncertu 15. novembra kada će nastupiti Tanja Jovičević i bend Rich Bitch.

Sav prihod od simbolične ulaznice od 2 KM, kao i cjelokupan prihod od prodatog pića i jela te noći će biti doniran za pomoć jednoipogodišnjoj djevojčici Luni Osmanagić koja je oboljela od izuzetno rijetke bolesti zvane Kasabach - Merrit syndrom.

Tanja Jovičević će prilikom svog nastupa uz pratnju beogradskog benda "Rich Bich", osim hitova "Oktobra" te obrada rok, džez i soul standarda, otpjevati i neke pjesme jednog od najkvalitetnijih bendova u bivšoj Jugoslaviji, "Ekatarine Velike", u kojem je bila bek vokal.

Energija kojom grupa svira apsolutno dominira svakom pjesmom. Tanja će vas svojim nevjerovatnim vokalnim sposobnostima, originalnom i rijetkom bojom glasa naprosto začarati. Prisjetit ćete se esencijalnog beogradskog sastava Oktobar 1864, zatim ćete ploviti morem najvećih plesnih hitova svih vremena, ali u aranžmanu Rich Bich-a i profesionalaca koji se kriju iza navedenog imena.