Muzika
5

Nives Celzijus u novom provokativnom spotu se igra s vjerskim simbolima

Klix.ba
Atraktivna hrvatska starleta, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus najavila je izlazak njenog novog spota za ponedjeljak. Radi se o spotu za pjesmu 'Inferno', za koji već vlada veliki interes njenih fanova.

Spot, u kojem se pjevačica igra sa religijskim simbolima, 17. novembra će imati regionalnu premijeru u šest država. Osim Hrvatske u Nivesinom atraktivnom i provokativnom video izdanju uživat će i tv gledatelji u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori pa čak i u Makdoniji, javlja Story.

Nives je na društvenim mrežama objavila fotografije koje otkrivaju da će njen novi spot biti provokativan kao što smo i navikli.

"Već me danima pitaju što smo to spremili u ‘Infernu’, a ja svima sa smješkom odgovaram da budu spremni na neka nova pravila igre. Mislim da pjesma ovako specifičnog naziva zahtjeva i adekvatnu koreografiju kao i režiju dosad neviđenu na našem malom brdovitom Balkanu pa eto, nek se narod, veseli, uživa i komentira. Vjerujte mi, imat ćete za to jako puno razloga", otkrila je za Story spisateljica i pjevačica koja ne može sakriti da uživa u medijskoj gunguli koju izaziva svaki njezin nastup. A Nives, kaže, vrlo promišljeno planira kako da iznenadi svoje brojne obožavatelje čiji broj raste iz dana u dan, pogotovo jer svaki vikend nastupa u nekom drugom hrvatskom gradu, a klubovi su puni znatiželjnika koji žele čuti i vidjeti njezin show.