Muzika
51

Nina Badrić za 8. mart u My Faceu

Klix.ba
Nina Badrić
Nina Badrić
Nina Badrić na radost svojih mnogobrojnih fanova u Sarajevu, naročito ženske publike, sve dame počastiće nastupom u utorak 8. marta za Dan žena u klubu "My Face" na Vilsonovom šetalištu.

Atraktivna hrvatska pop pjevačica nakon dugo vremena nastupit će u našem glavnom gradu gdje priprema poseban repertoar, a kako je napisala na svojoj zvaničnoj Facebook stranici s nestrpljenjem i velikom radošću očekuje ponovni susret sa njoj izuzetno dragom publikom u Sarajevu.

"Sarajevo je duša svijeta za mene. Izuzetno volim taj grad, u kojem sam doživjela sve najljepše stvari, koje ću, sigurna sam, pamtiti čitavog života. Taj grad ima posebnu energiju i danas tamo imam puno prijatelja. U Sarajevo uvijek dolazim s radošću i ne poznajem čovjeka koji ga ne voli, kao i ljude koji tamo žive. Taj grad je inspiracija za nas koji se bavimo umjetnošću. U Sarajevu redovno napunim dušu. Tako će biti i ovaj put. Čekam vas sve", napisala je Nina Badrić na svom profilu.

Badrić je višestruka osvajačica nagrade Porin, a trenutno priprema novi album. Osim Sarajeva u planu su joj i brojni koncerti širom regije.