Muzika
2k

Nina Badrić i Nikola Kojo predstavili romantičnu baladu "Ljubav za tebe"

Klix.ba
Srbijanski glumac Nikola Kojo pozvao je Ninu Badrić da otpjeva pjesmu za odjavnu špicu njegovog rediteljskog prvjenca "Stado". Spot je pod rediteljskom palicom Darka Drinovca snimljen na krovu zgrade na zagrebačkoj Savici.

"Pjesma je pisana baš za nju. Ninu sam odabrao jer ima najljepši glas u regiji, ali i glumačkog dara", rekao je Nikola Kojo.

I Nina je za legendarnog glumca imala samo riječi hvale.

"Izuzetna mi je čast što me je Nikola pozvao da otpjevam ovu prekrasnu baladu. Poštujem ga kao izuzetnog glumca miljenika moje generacije, ali i kao sjajnog čovjeka. Uistinu je veliki profesionalac i snimati spot s Nikolom bilo je divno iskustvo", rekla je Badrić.

U spotu se pojavljuje i Nikola Kojo koji je muzičku saradnju sa Ninom dogovorio prije mjesec dana kada je boravio u Zagrebu.

Film "Stado" je rediteljski prvjenac kultnog glumca koji je svojim fantastičnim ulogama dobio epitet jednog od najboljih glumaca današnjice. Nikola se prvi put okušao kao reditelj satirične komedije "Stado" koja već ruši rekorde gledanosti.

Glumačka ekipa koju na čelu sa Kojom čine i Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković pozdravit će hrvatsku publiku 10. januara 2017. godine. Nakon toga "Stado" će se predstaviti i publici u Sloveniji.