Video
0

Nina Badrić i Goran Ivanišević u spotu "Da se opet tebi vratim"

Sarajevo-x.com
Nina Badrić snimila je video spot za singl "Da se opet tebi vratim". Pjesma koja je najavila izlazak Nininog novog studijskog albuma "07", za samo nekoliko dana našla se na vrhovima svih top ljestvica ne samo u Hrvatskoj nego i u susjednim zemaljama, saopšteno je iz produkcijske kuće Hayat Production.

U samom video spotu u glavnoj ulozi pojavljuje se, ni manje ni više, najbolji hrvatski teniser svih vremena Goran Ivanišević, kojega do sada nismo mogli vidjeti niti u jednom sličnom projektu: "Sritan sam jer sam radio sa damom koja zna 'kuda ide', a plus toga i izvrsno izgleda."

Nina o ovoj suradnji kaže: "Radosna sam, Goran se uspio uklopiti u 'okolnosti ljubavi', što je bilo potrebno za ovaj spot. Dobila sam ovaj osjećaj jer sam čvrsto odlučila da ga dobijem."

Snimanje se odvijalo na raznim zagrebačkim lokacijama - zračnoj luci Pleso, Glavnom kolodvoru, Bukovačkoj cesti i Hotelu Palace - u režiji sve prisutnijeg Vanje Vascarca, dok je dvojcu vrhunskih vizažista - Saši Jokoviću i Tomi Vrbanu - rad na ovom spotu i prva suradnja.

Nina Badrić u spotu nosi i haljinu ukrašenu s 30.000 Swarowski kristala koju je ekskluzivno za snimanje spota izradila Matija Vujica u suradnji s Jam – Unique Artom.