Muzika
0

"Night Shift Tanz" party u novom klubu Maximus

Sarajevo-x.com
"Night Shift Tanz" party zakazan za 3. novembar 2005. održat će se u prostorijama novog sarajevskog kluba "Maximus" prilikom zvaničnog otvaranja kluba.

Nakon Ian Pooleya i Tim Taylora, "Hughes Agency" ovaj put predstavlja hrvatskog top DJ-a Peru Fullhousea u novom i interesantnom klubu na 2 floora u centru Sarajeva.

Fullhouse se u proteklih 10 godina, bez imalo dvojbe, uspio probiti u sam vrh hrvatske i evropske scene, kao promotor, dj, menadžer "Omegariam" etikete i kao producent.

Kao promotor u Hrvatsku je premijerno doveo imena poput Carl Coxa, Luke Slatera, Laurent Garniera, Bushwacke, Jeff Millsa i mnogih drugih a lista dj-a s kojima je radio zaista je ogromna.

Pored nebrojeno odrađenih partija i festivala u Dalmaciji i Hrvatskoj, Fullhouse je nastupio i na najposjećenijim festivalima u Evropi: I Love Techno(B), Paris Techno Parade(F), Love Parade(D), Kozzmozz(B), May Day HU), MTV Valkana Beach(HR), EXIT(YU), May Day (D)....

Osim izdanja na vlastitim etiketama "Omega Ritam" i "Alfa Ritam", za koje izdaju i Bryan Zentz,Aaron Nesbit, Tony Thomas, Inigo Kennedy, Oxia, Alenia, Ivan Komlinovic. Fullhouse je realizirao nekoliko miksanih CD izdanja za "Dallas Records" koje širom svijeta distribuira EMI.

Vrijedi napomenuti da je dosadašnja dva izdanja Omega Ritma Carl Cox uvrstio na svoj top 10 chart "Going Global In The Studio Mix".

Novinar Richard Brophy (UK) o njemu je napisao: "If his productions have the sam impact as his Dj-ing, then Fullhouse will be ready to take his place on the global techno stage."

Line up:

Pero Fullhouse Ari J.F. Ferra Marko Stanculovic Inconnection DJ's Higher Representative&Monsieur Jacques Low&Slow dj's

"MAXIMUS" se nalazi u novoizgradjenoj "Agrokomercovoj" zgradi kod Vijećnice u ulici Obala Kulina Bana bb - između mostova Latinska ćuprija i Vijećnica.

Više informacija: www.hughes-agency.com