Muzika
54

Nezaboravna hip hop noć na Lord Somersby's Bridgeu uz Bad Copy

Klix.ba
Ajfelov most na Skenderiji je sinoć bio premali da primi sve fanove legendarnog beogradskog hip hop trija Bad Copy.

"E si mi dobar" bio je pozdrav Ajsa, Skaja i Timbeta čim su izašli na Sensation stage, a brojna publika ih je dočekala ogromnim ovacijama.

Izvođenjem pjesama “E si mi dobar”, “Ljubav ili pivo”, “Džastin Biberi” i ostalih s albuma “Krigle”, ali i pjesama sa prethodnog albuma, potpuno su rasplesali masu fanova svih generacija.

Vidno raspoloženi Bad Copysi dijelili su komplimente publici Lord Somersby's Bridgea, organizatoru i posebno mladim sarajevskim momcima iz hip hop benda Stop posto, dvojcu koji je nastupio kao predgrupa beogradskim hip hop odlikašima.

U nedjelju nas očekuje sjajni Marko Louis koji je uspio da se kvalitetom i drugačijim zvukom potpuno izdvoji na regionalnoj sceni. Predstavit će svoj prvi samostalni album "Shine on me", u kojem je spojio zvuke soula, r'n'b, popa, kao i neke elemente balkanske i orijentalne kulture.

Ne zaboravite potražiti besplatne ulaznice kod Somersby patrole i svratite na most tokom dana na odlične koktele, chill muziku i ostale zabavne sadržaje, pozivaju organizatori.