Rihanna u spotu Kanye Westa
0

Ne progovara ni riječi, samo izazovno pleše

Sarajevo-x.com
Problematična američka pjevačica Rihanna ponovo je u centru pažnje zbog svoje karijere, a ne zbog incidenta sa premlaćivanjem. Uprkos tome što i dalje ništa ne progovara o pretrpljenom napadu svog momka Chrisa Browna, 21-godišnjakinja se bacila nazad na posao i pustila da njeni projekti govore umjesto nje.

U novom spotu njenog prijatelja, repera Kanye Westa, Rihanna tako glumi zavodljivu plesačicu sa manje odjeće na sebi nego ikada dosad.

U pjesmi "Paranoid" ništa ne progovara, ali njeni samouvjereni pokreti govore za sebe. Pa iako je to Westova pjesma, Rihanni je data centralna uloga i prilika da pokaže kako nije za odbaciti.

Od mjeseca februara kada se incident zbio, Rihanna se pojavljivala u više showbiz događaja, a počela je i sa časovima samoodbrane, dok se njen bivši momak sve vrijeme kao da skriva. U srijedu je objavljen video snimak na kojem Brown fanovima poručuje kako "nije monstrum".

Glasine da će se pojaviti u remakeu filma "Bodyguard" snimljenog 1992. sa soul divom Whitney Houston, pjevačica sa Barbadosa je odbacila. Ipak, ulogu u Westovom spotu je prihvatila, a vi pogledajte o čemu se radi.