Muzika
0

Nataša Bekvalac u Coloseum Clubu 13. aprila

Klix.ba
Ekskluzivno u Coloseum Clubu u subotu, 13. aprila, sa početkom u 22 sata nastupa jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regionu, Nataša Bekvalac.

Otkako se pojavila na spbijanskojmuzičkoj sceni 2001. godine, ova sjajna pop zvijezda je nizala samo uspjehe, svojoj publici podarila 5 studijskih albuma i jedan kompilacijski te mnogobrojne hitove.

Tokom 2005. godine, koja je bila najbitnija za njenu muzičku karijeru, objavila je najuspješniji album "Stereo ljubav". Album je rezultirao mnogim koncertima širom Balkana, armija fanova se povećala iz dana u dan, a hitovi kao što su "Nikotin", "Navika" i "Ponovo" su našli put do srca mnogih slušalaca.

Nakon posljednjeg, vrlo uspješnog albuma, izdatog 2010. godine "Ne valjam", te velikih ljetnih hitova "Pozitivna sam" i "Gram ljubavi", lijepa novosađanka najavljuje novi album koji bi uskoro trebao izaći na tržištu.

Ovog puta, ekskluzivno u Coloseum Clubu, Nataša će da stvori atmosferu uz obilje pozitivne atmosfere i uz vrhunske hitove koji će sve dignuti sa stolica, natjerati na ples i zabaviti do kasnih noćnih sati. Karte po cijeni od 10 KM i rezervacije od 40 KM se mogu kupiti na recepciji Coloseum Cluba.