Oproštaj od zime uz vedre note
0

Natali Dizdar u Coloseum Clubu 17. marta

Sarajevo-x.com
Posljednjeg zimskog vikenda, u subotu 17. marta, u Coloseum Clubu će nastupiti sjajna Natali Dizdar.

Prvo pojavljivanje u javnosti Natali je ostvarila krajem 2003. u popularnom reality showu televizijske kuće Nova TV, gdje je od samog početka osvojila publiku snažnim vokalom.

Nakon toga, nastupila je duža stanka za Natali, tokom koje je pomno biran materijal za njen debitantski album, a u ljeto 2004. izlazi i prvi njen službeni singl naziva »Ne daj", koji odmah osvaja vrhove top-ljestvica i dobija prestižnu "Zlatnu kooglu" za pjesmu godine, tri nominacije i jedan osvojeni Porin za najboljeg debitanta. U maju 2005. izlazi i dugo očekivani album "Natali Dizdar", koji osvaja kritiku i uskoro dostiže srebrnu nakladu. Krajem 2005. album je uvršten na popis deset najboljih domaćih albuma godine po izboru muzičkih kritičara Jutarnjeg lista, a prima i čak osam nominacija za Porin 2006.

Ipak, najvrjednija nagrada koju je Natali u svojoj karijeri osvojila je nepodijeljena simpatija publike. Osebujan vokal i vedrina kojom zrači čine je jednom od omiljenih muzičkih izvođača regije i svakako odličnim izborom za posljednji zimski vikend, kojim ćemo ispratiti ovogodišnju dugu i oštru zimu.

Ulaznica za koncert košta 5 KM, dok rezervacije svog mjesta u Areni Coloseum Cluba možete napraviti pozivom na broj 033 250 860.