Dodijeljene Billboardove nagrade
0

FOTO+VIDEO / Nagrađeni Eminem se nije pojavio, a Britney i Rihanna zavodile na sceni

Sarajevo-x.com
Prošlo je osam godina od kada su Britney Spears i Madonna šokirale svijet svojim poljubcem na pozornici tokom dodjele MTV nagrada. I u nedjelju navečer se ponovila gotovo slična scena sa Rihannom.

Naime, 23-godišnja Rihanna je poljubila popularnu Britney, ali u obraz, i to na dodjeli Billboard muzičkih nagrada u Las Vegasu. kako pišu američki mediji, "poljubac je bio sočan", ali ipak ni blizu onome s kojim su Britney i Madonna izazvale toliku buku.

Obje pjevačice su bili obučene u oskudnu kožnu odjeću, a tu su bili i lanci da dodatno začine atmosferu. Na kraju je psvuda letjelo i perje.

No, iako onaj detalj zbog kojeg je sve i organizovano padne u zaborav kada se pojave ovakvi prizori na sceni, treba reći i ko su dobitnici ove prestižne nagrade. Među njima su: Justin Bieber koji je dobio Billboardov kipić za najboljeg novog umjetnika, Eminem je dobio nagradu za umjetnika godine, ali se nije pojavio na dodjeli. Rihanna je osvojila čak tri nagrade, uključujući i onu za najboljeg ženskog izvođača. Nagrade su dobili još i: Katy Perry, Taylor Swift, The Black Eyed Peas i U2, a Beyonce je dobila posebnu Millennium nagradu.