Muzika
31

Nagrade za najbolje kostime i maske: Mucha Lucha Dia de Los Muertos & Halloween Party

Klix.ba
Nakon ljetne sezone block partyja, 1. novembra u 20.00 sati Mucha Lucha otvara zimsku sezonu Club Nighta sa tradicionalnim Mucha Lucha Halloween & Dia de Los Muertos partyjem.

Uz unikatno uređenje interijera novog prostora caffe bara Hag, Mucha Lucha je za svoje vjerne goste pripremila mnoštvo noviteta. Za muzički program zadužena je dobro poznata i provjerena ekipa: Gogo Ba, Mr. Mehikano, Jung B, A Skitzo, Said5. Cijena ulaza je simboličnih 5 KM, a na meniju će se tradicionalno krčkati besplatni meksički grah.

Ekipa Mucha Luche potrudila se da i ove godine nagradi najbolju masku/kostim, gdje će konačnu odluku o top tri kostima izabrati sama publika. Prva nagrada za najbolji kostim je novčana, u iznosu od 200 KM, te paket Tuborg piva. Drugo mjesto će biti nagrađeno sa Molimao paketom u kojem se nalazi dukserica, majica, stickeri i još nekoliko sitnica. Treće mjesto će nositi VANS (ShoeBeDo) ruksak u kojem se nalazi posebni Mucha Lucha bon. Pravila učešća u nagradnoj igri su lagana - potrebno je da dođete, te da budete orginalni i maštoviti.

Svi koji budu željeli učestvovati u nagradnoj igri biti će fotografisani u posebnom foto kutku koji će biti postavljen u bašti Caffe bar Haga od 20:00h do 00:00h. Sve fotografije iz kutka će biti objavljene na Mucha Lucha Facebook pageu. Takmičenje će trajati sedam dana, odnosno do sljedeće Mucha Luche koja će se održati 8. novembra, kada će se i izvršiti proglašenje pobjednika.

"Očekujemo vas 1. novembra, od 20.00 sati u caffe bar Hag, stoga dođite i iznenadite nas svojom kreativnošću u izboru kostima i maske", poručuju organizatori.