Specijalna ponuda
0

Nabavite ulaznice za Freemasons po povoljnijoj cijeni

Sarajevo-x.com
U petak, 29. januara 2010. godine, u sarajevskom Domu mladih u 22 sata počinje "Full Moon Party" na kojem će nastupiti svjetske superzvijezde Freemasons, a atmosferu će zagrijati DJ Aljosha, Wedran i Focho. Za ovaj party ulaznice možete nabaviti po povoljnijim uslovima ako pročitate članak do kraja.

U duhu novogodišnjih praznika agencija Art Zone odlučila je da prvih stotinu ulaznica ponudi po promotivnoj cijeni od 20 KM. Ponuda traje do kraja 2009. godine ili dok se ove ulaznice ne prodaju. Prednovogodišnje ulaznice se mogu kupiti isključivo na platou Skenderije.

Freemasons je sinonim za britansku dance, funky house i disco house atrakciju koju čine Russell Small i James Wiltshire. Tenutno su najuspješniji britanski dvojac sa najviše nominacija za nagradu Grammy. Osigurali su svoju poziciju na svjetskim top listama i nalaze se na samom vrhu od Australije do SAD-a.

Pjesma "Watchin" koju su izdali 2006. godine zauzela je prvo mjesto na listi Hot Dance Club Play, a njihov spoj pjesama Jackie Moore "This Time Baby" i "When the Heartache is Over" velike Tine Turner, nazvan "Love On My Mind" okrunjen je jedanaestom pozicijom Billboardove liste Velike Britanije.

Russell i James su rođeni majstori showa, svojim hitovima i izvanrednom energijom vladaju klubovima i plesnim podijima. Njihovi su nastupi sedmicama unaprijed rasprodati, a puno duže se pamte, ističu iz Art Zonea, te navode kako su sigurni da će uz Freemasonse publika plesati do ranih jutarnjih sati.