Rock'n'roll spektakl
0

Music Life Party u Centru za mlade na Grbavici

Sarajevo-x.com
Music Life Party, jedinstveni rock'n'roll i urbani spektakl u Sarajevu, održat će se u subotu, 6. marta u Centru za mlade na Grbavici, sa početkom u 20 sati. Riječ je o koncertu koji okuplja na jednom mjestu najperspektivnije mlade bh. bendove, uz veliki koncert grupe Elemental.

Osim gostiju iz Hrvatske, na stage-u će se naći i Pappoemuo, Rigorozni, Predgrupa i Ofsajd, koji garantiraju odličnu zabavu svim ljubiteljima kvalitetnog rock'n'roll zvuka.

Vlasnik projekta Music Life Party je Via Media, a partner projekta Fabrika duhana Sarajevo.

Cijena ulaznice je pet KM, a svi posjetitelji koncerta na poklon dobijaju CD sa live pjesmama "Rock After The Siege". Riječ je o kompilaciji snimljenoj na BH Radiju 1 u sklopu emisije Music Life Radio Show, pod pokroviteljstvom Fabrike duhana Sarajevo, a na kojoj se nalaze numere pomenutih domaćih bendova.

Publiku će kroz koncert voditi Damir Bašić, voditelj TV emisije Music Life, uz asistenciju svojih virtualnih kolega sa vrhunskih LED ekrana, koje će svi ljubitelji TV emisije Music Life zasigurno lako prepoznati.

Publika će na koncertu imati priliku uživati u pjesmama sa novog albuma grupe Elemental, "Pod pritiskom", ali i u nekim od starijih hitova, kao što su "Romantika", "Male stvari", "Kad ritam povede" i drugi, koji su ovaj bend tokom posljednjih 10 godina pozicionirali u sam vrh regionalne muzičke scene. Domaći bendovi će se predstaviti sa numerama koje se nalaze na kompilaciji "Rock After The Siege".

Partner projekta je FDS, medijski partneri projekta su BHT 1 i BH Radio 1, a za sve dodatne informacije o multimedijalnom projektu Music Life, posjetite portal musiclife.ba