Muzika
11

Mucha Lucha: DJ dvojac iz Njemačke i dodjela nagrada za tri najbolje Halloween maske

Klix.ba
Zimska sezona Mucha Lucha Club Nighta uspješno je otvorena prošle subote sa nezaboravnim Mucha Lucha Halloween & Dia de Los Muertos partyjem.

Uz dobru muziku, video projekcije, strašni interijer, i originalne maske/kreacije posjetilaca, halloweenski ugođaj bio je potpun. Kako je već i najavljeno, sve takmičarske fotografije objavljene su na Mucha Lucha Facebook pageu, a u toku je glasanje za najbolje tri maske.

Prva nagrada za najbolji kostim je novčana, u iznosu od 200 KM, te paket Tuborg piva. Drugo mjesto će biti nagrađeno sa Molimao paketom u kojem se nalazi dukserica, majica, stickeri i još nekoliko sitnica. Treće mjesto će nositi VANS (ShoeBeDo) ruksak u kojem će se nalaziti i Mucha Lucha bon.

Nagrade za najbolje maske će biti uručene ove subote, 8. novembra, kada će sarajevsku publiku zabaviti fantastični dvojac iz Njemačke - Drexer & Moonwalka. Drexler je prije nekoliko godina gostovao na Mucha Lucha večeri kada je i dokazao kvalitet svojim jedinstvenim DnB setom. Njegov kolega MoonWalka predstavlja se pprvi put sarajevskoj publici sa svojim uhodanim Ghetto Funk zvukom. Pored specijalnih gostiju, podršku će dati i sjajni lokalni izvođači Splein, Mr. Mehikano, Bonjasky i A Skitzo.

"Svakog mjeseca u našem novom, velikom prostoru planiramo dovoditi strane i regionalne izvođače, čime ćemo doprinijeti unapređenju sarajevske muzičke scene kada je u pitanju kvantitet, a posebno kvalitet. Ovim putem upućujemo veliku zahvalu ML-ovcima na pruženoj podršci, te ih pozivamo da nas i dalje prate u ovom našem malom pohodu", poručuju organizatori.

Uz dobru zabavu u novom prostoru caffe bara Hag, koji ima tendenciju da postane omladinski kulturni centar, posjetioce očekuje nezaobilazni special food corner. Stoga, ne propustite još jednu obećavajuću noć u subotu 8. novembra, od 21 sat u caffe baru Hag (Kotromanića 48, bivši krug Valtera Perića), uz simboličnu ulaznicu od 5 KM. Više informacija pronađite ovdje.