Muzika
112

Mostarski producentski duo Unanimo objavio debitantski singl

Klix.ba
Mostarski producentski duo Unanimo kojeg čine Alem Čagalj i Mevludin Suka Talović objavili su debitantski singl pod nazivom "Ready for love" u saradnji sa duom "Bec & Sebastian" iz Australije.

Pjesmu je objavio "Clubstream" – vodeća švedska diskografska kuća u žanru electro dance muzike. Spot za pjesmu je sniman na području Mostara i Čapljine.

"Izuzetno je važno naglasiti da je u procesu realizacije spota sudjelovala grupa ljudi iz Mostara, među kojima posebne zasluge ima Mustafa Stupac, redatelj i glumac u spotu, zatim glumica Kristina Čuljak i montažer Senad Kajić", navode iz dua Unanimo. Pjesmu možete pronaći na Beatportu, Amazonu, iTunesu, Google Playu, Spotifyu.

Mostarski duo Unanimo za 22.04.2016. godine najavljuje izlazak i nove pjesme "Inta my heart" koju su snimili sa Melanie Taylor, pjevačicom iz Los Angelesa. Za pjesmu je snimljen i spot. Pored ove pjesme, duo Unanimo radi i na novim projektima i u skorijem periodu planiraju izlazak još dvije pjesme, a njihov rad u međuvremenu možete pratiti na Facebooku i Youtubeu.

https://www.facebook.com/Unanimo-1755071354720874/

https://www.youtube.com/channel/UCCZ344EIfDAGRcg6qFtx1cQ