Muzika
2

Milan Bandić gost ovonedjeljnog Teleringa OBN TV

Kako se priprema za izbore Milan Bandić, šta kaže o političkim protivnicima te koja rješenja nudi za izlazak Hrvatske iz krize, moći će se saznati ove nedjelje, 01.11.2015. od 14:15 na OBN TV.

U susret parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, u nedjelju 01.11.2015.u Teleringu Mato Đaković će razgovarati sa Milanom Bandićem, zagrebačkim gradonačelnikom i predsjednikom stranke Bandić Milan 365. Bandić sa svojom strankom Bandić Milan 365 - Strankom Rada i Solidarnosti, izlazi na parlamentarne izbore s koalicijskom listom od 12 stranaka.

Milan će objasniti zašto je optimističan i ubijeđen da se bez njega neće formirati sljedeća vlada RH? Vidi li sebe kao budućeg premijera? Kako bi on riješavao izbjegličku krizu? O odnosima sa susjedima? Uskoku... Na pitanje Mate Đakovića ko mu je bliži, politički, ideološki; Zoran Milanović ili Tomislav Karamarko i od čega nećete nikako odustati, u bilo kojoj kombinaciji? Bandić je rekao da su mu građani cilj a da nikada neće odustati od rada, struke, kompetencije i zajedništva.Milan Bandić je rođen u selu Donji Mamići, u blizini Gruda u Bosni i Hercegovini. U mladosti se odselio u Zagreb, gdje je diplomirao na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

U ovonedjeljnom Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna. Mato Đaković pokušati će od svoga gosta saznati gdje prestaje politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost. Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa u nedjelju 01.11.2015. od 14:15h samo na OBN TV.