Muzika
0

Michael Jackson izjavio da je žrtva zavjere

NINA
Deklarirajući se «potpuno nevinim» za zlostavljanje djece, Michael Jackson je jučer kazao da je on žrtva zavjere i zamolio svoje obožavatelje širom svijeta da mole za njega.

On je kazao da vjeruje da je jedan od zadnjih nekoliko «crnih prosvjetitelja» koji je nepravedno optužen, navodeći kao druge bivšeg južnoafričkog predsjednika Nelsona Mandelu i bivše boksere, prvake teške kategorije Muhammada Alija i Jacka Johnsona.

«Želim reći svojim obožavateljima u svakom kutku Zemlje, bilo koje nacionalnosti i bilo koje vjere, da ih volim iz dubine svoga srca», kazao je Jackson u intervjuu na Internetu. «Bit će mi drago ako budete molili za mene i rado ću prihvatiti vaše dobre želje. Molim vas budite strpljivi i vjerujte u mene jer sam potpuno, potpuno nevin», dodao je on.

Jackson je također kazao da je u stanju «intenzivne boli» otkad je pao u tuš kabini ranije ovog mjeseca, te dodao da je, što se drugoga tiče, njegovo zdravstveno stanje odlično. On je 10. marta kasneći na raspravu, stigao na sud u pidžami i majici hodajući ukočeno, a njegovi zastupnici su kazali da je bio na tretmanu u bolnici zbog ozbiljne ozljede leđa.