Najspektakularniji show ikada
0

Michael Jackson će na scenu izaći na slonu

Sarajevo-x.com
Kralj popa ne prestaje iznenađivati svojim idejama za povratničku turneju i koncerte u Londonu. Informacije o novim najavama samo pristižu, od one da će održati čak 50 koncerata do novih, dosta bizarnijih. Slavni Michael Jackson, naime, ima u planu da na sceni jaše slona.

I ne samo to. Kako je javio britanski The Mirror, pop veteran je od organizatora u londonskoj areni O2 zatražio da mu obezbijede pantera, zmije, tropske ptice i tri majmuna kako bi upotpunili planiranu atmosferu džungle.

"On se nada da će napraviti najspektakularniji koncert ikada održan. Za dio sa džunglom želi izaći na scenu na afričkom slonu uz pantere sa zlatnim lancima. Iza njega će letjeti papagaji i druge ptice. Ako sve bude išlo prema planu, izgledat će nevjerovatno", izjavio je izvor lista.

Pedesetogodišnji pjevač također se nada da će nagovoriti 100 masai ratnika da s njim putuju u glavni grad Velike Britanije i uzmu učešće u showu.

Izvori bliski organizatoru ističu da se Jacksonovim menadžerima nimalo nisu svidjele cijene nabrojanih dodataka. Zabrinuti su i zbog zakona koji zabranjuju dovođenje divljih životinja na pozornicu.

Ranije je najavljeno i to da je muzičar na otvaranje turneje pozvao i ekipu koja glumi u filmu Harry Potter, te da u London želi doći brodom.