Muzika
0

Mart u Haciendi

Sarajevo-x.com
"Hacienda" i "Baghdad Cafe" pripremaju niz muzičkih događaja u mjesecu martu, saopštio je organizator muzičkih dešavanja "Haciende" i "Baghdada"

U subotu, 8. marta DJ Koko će nastupiti na danceflooru "Haciende" i "Baghdad Cafea". Makaranin Toni Juranović, poznatiji kao DJ Koko će odličnom tehnikom miksanja i nevjerovatnom energijom osvojiti muzičku puubliku, željnu house klupskog zvuka.

Samir Fejzić Trio će u utorak, 11. marta, izvesti jazz standarde koje odlikuje stilska raznolikost i širok spektar utjecaja-od klasike pa do soula.

Za četvrtak, 13. marta predviđena je „Noć dobrih ljudi“, kada će nastupiti jedan od značajnijih klupskih bendova Srbije „Perpetuummobile Band“, porijeklom iz Subotice. Prepoznatljivi zvuk benda iz Subotice opisuje se kao fuzija stilova: vocal house, acid jazz, funky i jazz rock.

U petak, 21. marta tematsku veče pod nazivom „Spring Edition Exclusive“ obilježit će El Mano i svojim nastupom će najaviti dolazak proljeća.

U četvrtak, 27. marta u "Haciendi" nastupa bend Street 3, kojeg čine DJ Dee Feat. Aida & Duka, iz Sarajeva. Bend čine DJ, perkusionista i ženski vokal.