Muzika
1

Marko Nastić 31. jula u Doboju

Sarajevo-X
U subotu, 31. jula u dobojskom klubu Atlantic gostuje poznati beogradski DJ Marko Nastić.

Rodjeni Beograđanin, od malih je nogu fasciniran sintisajzerima i ritam mašinama. Marko rano pokazuje interesovanje prema elektronskom zvuku. Karijeru započinje u radnji HAPPY PEOPLE gdje stiče poznanstva sa akterima beogradske klubske scene. Prve rezidenture imao je u klubovima INDUSTRIJA i OMEN gdje upoznaje Dejana Miličevića sa kojim pravi projekat TTP (Teenage Techno Punks).

Nastupio je sa svim vecim imenima techno scene. Gostovao je u gotovo svim većim evropskim gradovima, a prvu turneju van Evrope imao je u Brazilu 2002. Omiljene dvije stvari u elektronskoj muzici su mu ROLAND 909 i JUNO 106. Ekskluzivno izdaje za izdavačku kuću Recycled Loops za koju je izdavao dva EP-a: "Devil In My Pants" i "Lets Get High", sa kojima je doživio značajan internacionalni uspjeh. U međuvremenu je pokrenuo izdavačku kuću RECON WARRIORS iza koje su imena kao što su: Urosh Umek, Valentino Kanzyani, Dejan Miličević, Leon Kobaja kao i sam Marko.

Tokom 2004 planirane su turneje po Brazilu, Kolumbiji i Japanu kao i izdanja za Recycled Loops i EAR musik, kao i remix za novi slovenački label Fargo.

Subota, 3. juli 2004 "FREQ SHOW" @ club: "Atlantic" Doboj (Bih) long time set by: Marko Nastic - Recycled Loops / Recon Warriors / TTP / Teshka Mashineria (SiCG), Jay S Kurt-Ng/Undertech (Mkd), Word-Ng/Undertech (Doboj), Ness-(Brcko).

Start:22.00-06.00 upad:12KM