Muzika
0

Marijan Ban u Sarajevu i Mostaru

Sarajevo-x.com
Marijan Ban
Marijan Ban
Kako je i obećao, omiljeni morski vuk, Marijan Ban vraća se u Sarajevo.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta u Sarajevu, kada je Sloga bila premala da primi sve fanove ovog starog mornara, nekadašnji lider legendarne splitske grupe "Daleke obale", koji već godinama ima i zavidnu solo karijeru, za domaće medije izjavio je: "Zaista mi je veliko zadovoljstvo nastupiti pred ekipom i fanovima koji su uistinu za poželjeti. Znao sam da je Sarajevo ovako gostoprimljivo, ali Bosanci uvijek imaju i dodatno iznenađenje, nekog 'zeca u rukavu'. Drago mi je da sam dio ove atmosfere."

Ove riječi, kao i brojni zahtjevi da se ponovi koncert, dovoljan su razlog da se svi njihovi fanove ponovo okupe na istom mjestu - 19. februara u Cinemas Clubu Sloga.

Pored Sarajeva, brojna publika očekuje se i u Mostaru 20. februara, gdje će Marijan i Diktatori koncert održati samo dan nakon sarajevskog koncerta i to u kultnom mostarskom klubu Oxygen.

Karte za koncert u Sarajevu mogu se nabaviti u Cinemas Clubu – Sloga ili u prostorijama agencije Panta rhei, preko puta tržnog centra Wisa. Cijena karata u pretprodaji iznosi 10 KM, a na dan koncerta 12 KM.

Karte za mostarski koncert u pretprodaji su 8 KM i mogu se nabaviti u tržnom centru Biosphera, Caffe baru Duradžik i Music centru u shopping centru Rondo u Mostaru. Cijena karte na dan koncerta iznosit će 10 KM.