Muzika
0

Malobrojna publika na koncertu bendova Billy Andol i Basheskia & Edward EQ

Klix.ba
Svirka u Domu mladih (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Ljubitelji noćnog provoda u Sarajevu sinoć su imali dobru priliku za zabavu na nekoliko koncerata koji su održani u gradu.

Osim Partibrejkersa, koji su u klubu Sloga napravili sjajnu atmosferu, u Domu mladih su svirali Billy Andol i Basheskia & Edward EQ, a u Kriterionu beogradski bend Block Out.

Sarajevski bend Billy Andol i dvojac Basheskia & Edward EQ nastupili su u amfiteatru Doma mladih na početku realizacije projekta Muzička scena Kaktus.

Pred oko 60 vjernih fanova, momci iz benda Billy Andol započeli su svirku nešto kasnije nego je planirano, no to nije pokvarilo dobru atmosferu među malobrojnom publikom koja se dobro zabavila uz njihove i pjesme dvojca Basheskia & Edward EQ.

Ova dva benda su sinoćnjim koncertom započeli realizaciju projekta Muzička scena Kaktus koji ima za cilj podstaknuti razvoj bh. urbane muzičke scene.

Tako će od 5. aprila do 5. jula u amfiteatru Doma mladih u Sarajeva biti održavani koncerti sa nastupima afirmiranih bh. muzičara, a priliku da se predstave publici dobit će i bh. bendovi nove generacije.

Ljubitelji dobrog rocka su se odlično zabavili u sarajevskom Kriterionu gdje je nastupila grupa Block Out. Svojim žestokim ritmom, momci su Sarajlijama priredili nezaboravan provod. Djelić atmosfere vam donosimo u videoprilogu i fotogaleriji.