Oduševljena mladom pjevačicom
3

Madonna: Voljela bih sarađivati sa Adele

Klix.ba
Prošlog mjeseca ju je branila kada je kreator Karl Lagerfeld rekao da je debela, a sada je Madonna izjavila kako bi vrlo rado sarađivala sa Adele.

Madonna je otkrila i to kako ne želi samo sarađivati sa Adele, već je planirala i da zajedno s njom nastupi na Super Bowlu, zajedno sa Nicki Minaj, MIA-om i Cee Lo Greenom. U jednom intervjuu koji će se emitovitovati 20 aprila na ITV1, 53-godišnjakinja je otkrila kako je mlada pjevačica iz Britanije impresionira svojim talentom i muzikom.

Na pitanje da li bi htjela raditi sa talentovanom pjevačicom iz Londona, koja je ove godine dobila čak šest Grammyja za svoj rad, Madonna je odgovorila potvrdno.

“Da, naravno, vrlo rado bih radila s njom. Bilo bi mi zadovoljstvo da je upoznam, mislim da je ona fantastična, dopada mi se. Željela sam također da nastupi sa mnom na Super Bowlu, ali mislim da je tada imala operaciju grla”, rekla je Madonna.
Prošlog mjeseca, kada je Karl Lagerfeld rekao da Adele ima previše kilograma, kraljica popa je odlučno stala u njenu odbranu.

“To je grozno i besmisleno, to je nešto najsmješnije što sam čula. Adele je veliki talent i to koliko ima kilograma je apsolutno nebitno u poređenju sa njenim talentom”, prokomentarisala je Madonna.