Muzika
0

Madonna u septembru dolazi u Zagreb

Sarajevo-x.com/Jutarnji.hr
Foto: AP
Foto: AP
Kako prenosi Jutarnji.hr, jedna od najvećih živućih muzičkih legendi i modna ikona dolazi u Hrvatsku. Zagrebački koncert kraljice popa Madonne bit će održan na Hipodromu 23. septembra, a četiri dana kasnije Madonna će nastupiti na Olimpijskom stadionu u Atini.

U Madonninu turneju "Sticky & Sweet Tour" za novi album Hard Candy naknadno su uključena još tri koncerta - u Madridu, Zagrebu i Ateni, javlja stranica Madonninih obožavatelja MadonnaTribe pozivajući se na Live Nation, njenu izdavačku kuću koja i organizira koncerte.

Madonna će turneju započeti 23. augusta u Cardiffu, u domovini svoga supruga Guyja Ritchieja, a na putu do Zagreba zasvirat će, među ostalim, u Rimu, Berlinu, Amsterdamu, Londonu i Parizu. U oktobru se njezina turneja, tokom koje će održati 27 koncerata, seli na sjevernoamerički kontinent.

"Hard Candy" trijumfalno je zasjeo na prvo mjesto britanskih listas odmah po izlasku, a prvi singl, "4 minutes", duet s Justinom Timberlakeom već je tri sedmice najslušaniji singl u Velikoj Britaniji.