Muzika
95

Ljeto dolazi uz koncert Amela Ćurića u Sarajevu

Klix.ba
Amel Ćurić ovog petka, 20. maja priprema klupski nastup u My Faceu na Vilsonovom šetalištu.

S bogatim repertoarom i uz pratnju svog fenomenalnog benda zagrijat će sve ljubitelje dobre svirke. Uz prigodan naziv "Summer is coming" zaboravite na obaveze i uživajte uz Amela Ćurića & Band.

Uz singlove "Neizdrživo“ i "Te zime“ koji za kratko vrijeme broje više od sedam miliona pogleda na YouTubeu, Amel će sve prisutne podsjetiti zbog čega je jedan od najboljih vokala u regiji te iskoristiti priliku i zahvaliti se sarajevskoj publici na podršci tokom takmičenja na X Factor Adria.

"Sjajna energija, sjajan repertoar, "od Baha do sevdaha", odlično mjesto za zabaviti se dovoljno su dobri razlozi da u svojim kalendarima rezervirate ovaj datum i uživate u najboljoj svirci koju ćete dugo pamtiti. Amel je pokazao regiji zbog čega je on najbolji. Ovo je sjajna prilika da se još jednom u to svi uvjerimo, 20. maja", poručuju organizatori.

Ulaznice možete kupiti na portalu Kupikartu.ba, platou Skenderije, u ulici Ferhadija i u MyFaceu po cijeni od 7 KM u pretprodaji ili 10 KM na dan koncerta. Vrata kluba bit će otvorena od 20 sati.

Amela i dalje pratite na njegovom službenom Facebook profilu.