Bajkoviti svijet LiloLanda
0

Lilo Hadžijamaković izdaje CD s najljepšim dječijim pjesmama

Sarajevo-x.com
Omiljeni dječiji voditelj Elvir Lilo Hadžijamaković uskoro će izdati CD s najljepšim dječijim pjesmama, naslovljen LiloLand.

Mališani sada na jednom mjestu mogu poslušati 10 najljepših dječijih pjesama: Kad si sretan, Drugarstvo, Hula hop, Kukunka, Hoky poky, Pačiji ples, Divan dan, Ivin voz, Zvončići, Djeda mraze ne skreći sa staze i LiloLand, koja je zaštitna pjesma na albumu.

"CD je urađen vrlo profesionalno. Sasvim sigurno se radi o jednom od najboljih dječijih ostvarenja. Svaka pjesma je priča za sebe, priča koju će djeca doživjeti na svoj način. Bajkovit i dječiji", pojašnjava Lilo.

Album je rađen u studiju Tempo Sarajevo, izvršni producent je Almir Ajanović, a aranžmane su radili Damir Bečić i Almir Ajanović. Prateće vokale su otpjevali Elma Selimović, Maja Nurkić, Emina Bajtarević, Emina Porča, Adna Dženeta Resić, Ada Ćirić i Haris Ćato, a produkciju vokala je radio pjevač Elvir Bandić Banda.

Lilo i ekipa će CD promovirati u januaru, a najmlađi gledatelji do tada Lilu mogu gledati u emisijama "Spretno-sretno" i "U zmajevom gnijezdu", koje se emitiraju na FTV.

Oni nestrpljiviji, pjesme mogu poslušati na stranici www.liloland.net.