Brojna publika i odličan provod
0

FOTO+VIDEO / Kultur Shock usijao atmosferu u Domu mladih

Sarajevo-x.com
(Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
U okviru serije koncerata Heineken Music Stage 2011, na glavnoj pozornici Doma mladih u petak, 29. jula, nastupio je bend Kultur Shock iz Seattlea. Bend poznat po fuziji punka, rocka i metala sa balkanskim ritmovima je svojim energičnim nastupom napravio odličnu atmosferu u Domu mladih, a oduševljena publika je pjevala i plesala do ranih jutarnjih sati.

Kao predgrupa Kultur Shocku nastupio je sarajevski bend Billy Andol, koji je publici predstavio pjesme sa svog muzičkog prvijenca Johnny Album.

U okviru programa MTV Music Depot, kojeg čini serija odličnih partyja u amfiteatru Doma mladih, čiji je generalni pokrovitelj MTV Adria – regionalni kanal MTV-a u zemljama bivše Jugoslavije, održan je drugi Red Bull Music Academy Night na kojem je nastupila DJ ekipa 4Jays sa Repetitor VJz.

Heineken Music Stage 2011 se nastavlja u subotu, 30. jula, nastupom legendarnog crnogorskog muzičara Ramba Amadeusa i sarajevske grupe Karne. Ovaj koncert će ujedno zatvoriti ovogodišnji, sedmi po redu, Heineken Music Stage 2011.

Koncerti počinju u ponoć, a ulaz u Dom mladih bit će otvoren od 22 sata.