Muzika
0

Koncert Zone isključenja uz najbrži internet

Kompanija Telemach najavljuje povećanje brzine internet usluge čime još jednom potvrđuje svoj status lidera na tržištu širokopojasnog interneta.

Tim povodom, 19.06.2013. godine uz predstavljanje najbržeg interneta, mladima u Sarajevu, Telemach poklanja koncert domaće grupe Zona isključenja u City Pubu kao mjestu na kojem je odnedavno Telemach omogućio najbrži javni wireless internet u BIH sa specijalnim pogodnostima za Telemach internet korisnike.

Obavezno ponesite svoje smartphone i PDA uređaje, uživajte u uploadu fotografija, videa, “lajkanju” statusa vaših Facebook prijatelja i podijelite atmosferu sa svim svojim online kontaktima.

Odlična muzika u izvedbi grupe Zona isključenja i nagradna igra za sve posjetioce zasigurno će biti dovoljan razlog da u srijedu 19.06.2013. od 20:00 budete dio Telemach priče u City Pubu u Sarajevu.

Telemach je vodeći pružatelj usluga digitalne televizije, najbržeg interneta u BiH te fiksne telefonije s brojnim pogodnostima telefoniranja u zemlji i prema inostranstvu. Stalno poboljšanje usluga i stvaranje dodatnih vrijednosti za korisnike kao i njihovo zadovoljstvo su prioritet kompanije.

Telemach u okviru svog poslovanja, realizira i mnogobrojne projekte društveno-odgovornog angažmana u cilju poboljšanja uslova života u lokalnim zajednicama.

Više informacija na www.telemach.ba; [email protected] ili kontakt centar 033/835 555.