Muzika
0

Koncert mladih zvijezda Adnana i Tarika u Importanne centru

Klix.ba
Tarik i Adnan su momci koji su nas ne tako davno sve oduševili na regionalnom muzičkom takmičenju X-Factor. Tada su pokazali svoj raskošan talenat i nešto jedinstveno.

Od pojavljivanja u X-Factoru Tarik i Adnan uživaju u popularnosti i simpatijama publike širom BiH, pa i šire. Nakon takmičenja duo je izdao i svoj prvi spot za pjesmu "Sarajka" koja je naišla na pozitivne komentare publike, kao i još tri singla.

Sada, godinu dana nakon takmičenja, momci već imaju nastupe širom BiH, a ovog puta najavljujemo koncert Adnana i Tarika u Importanne centru.

Koncert će se održati u Importanne centru u petak 26.8.2016. u 19:30 sati. Koncert će biti održan uz vrhunsku video i audio opremu koja će sigurno dodatno uljepšati ugodno muzičko iskustvo uz Adnana i Tarika.

Importanne centar ovim koncertom nastavlja da podržava mlade muzičke zvijezde iz BiH, pa su tako nakon "Divanhane" tu i Adnan i Tarik.

Ne sumnjamo da će ovi momci ponovo oduševiti publiku i napraviti noć za pamćenje svima koji budu prisutni. Momci Vas s nestrpljenjem očekuju.