Muzika
0

Koncert grupe Wilco 11. juna u Zagrebu

Sarajevo-x.com
Koncert grupe Wilco, će se održati 11. juna ove godine u Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma u organizaciji INmusic festivala koji će prvi put predstaviti novi koncertni prostor. Koncert će početi u 21 sat, a ulaz u Paviljon 9 će za posjetitelje biti otvoren od 20 sati. Ulaz na prostor Zagrebačkog velesajma za posjetitelje će biti na glavnom (južnom) ulazu i ulazu Jug 2.

Koncert će početi u 21 sat, a ulaz u Paviljon 9 će za posjetitelje biti otvoren od 20 sati. Ulaz na prostor Zagrebačkog velesajma za posjetitelje će biti na glavnom (južnom) ulazu i ulazu Jug 2.

Paviljon 9 odlikuje jedinstvena arhitektura koja ga čini jednim od najljepših koncertnih prostora regije. Prostor je idealan za koncerte kapaciteta od oko 2000 ljudi, pristup i dolazak posjetitelja također je maksimalno prilagođen budući da se, osim parking mjesta na Zagrebačkom velesajmu, javni prijevoz nalazi tačno ispred južnog ulaza koji će biti otvoren za posjetitelje koncerta.

Grupa Wilco nedavno je nominirana za prestižnu nagradu Grammy, a njihov koncert u Paviljonu 9 je najavni koncert za nadolezeći INmusic festival koji će se održati 28., 29. i 30. juna na Jarunu.