Muzika
0

Koncert Dubioza kolektiva u Mostaru prolongiran za 1. juni

Klix.ba
Dubioza kolektiv (Foto: Arhiv)
Dubioza kolektiv (Foto: Arhiv)
Zbog velikog zanimanja publike za koncert Dubioza kolektiva u Mostaru, koji se trebao održati 2. marta u dvorani Bijeli Brijeg, organizatori su ga odlučili prolongirati za 1. juni i preseliti na veću, ljetnu pozornicu SC Kantarevac.

"Uvijek radimo sa publici vrlo atraktivnim imenima, što se pokazalo i kod izbora Dubioza kolektiva. Kako bi što više fanova imalo priliku uživati u njihovom koncertu, odlučili smo pričekati malo toplije dane i koncert preseliti na otvorenu pozornicu", kazali su iz agencije PRimera, naglasivši kako će do sada kupljene ulaznice vrijediti i za koncert koji će se održati 1. juna.

"Naravno, vrijede sve ulaznice kupljene na ovlaštenim prodajnim mjestima - info pultu Mepas Malla Ili online na kupikartu.ba, a pretprodaja se nastavlja i dalje po istoj cijeni od 13 KM. Osim na info pultu Mepas Malla, omogućili smo kupovinu ulaznica i na novim se prodajnim mjestima u Mostaru - Forest lounge baru i Spago pubu. Naravno, online prodaja je moguća i dalje", pojasnili su organizatori, te dodali da, ukoliko ima onih koji su kupili ulaznice, a ne mogu doći na koncert 1. juna, povrat novca, uz predočenje ulaznice, mogu izvršiti na prodajnom mjestu na kojemu su ih i kupili.

Sve novosti vezane za koncert pratite na Facebook stranici.