Izmjene zbog vremenskih uvjeta
73

Koncert Aleksandre Radović u Banjoj Luci odgođen za juni

Klix.ba
Foto: Davorin Sekulić/Arhiv/Klix.ba
Foto: Davorin Sekulić/Arhiv/Klix.ba
Vremenske neprilike u maju, kakve se ne pamte u posljednjih pedeset godina, utječu i na planiranu turneju Aleksandre Radović po BiH.

Nakon odličnog starta turneje u sarajevskom Domu mladih te izuzetno velikog interes za sutrašnji koncert u tuzlanskom Mejdanu čiji termin se neće mijenjati, organizatori su prinuđeni nastavak turneje prilagoditi najavljenim vremenskim uslovima.

Tako će koncert u Banjoj Luci, planiran za 19. maj na Tvrđavi Kastel, biti prolongiran za početak juna jer organizatori turneje nijednog momenta ne žele rizikovati ugođaj na koncertu. Sve kupljene karte važe i za naredni termin održavanja koncerta koji će uskoro biti objavljen.

Koncert u Brčkom, najavljen za 25. maj ostaje u istom terminu, ali poluotvorena lokacija Blatuše se mjenja diskotekom "Falco", dok termin i mjesto održavanja koncerta u Mostaru još uvijek čekaju detaljnu prognozu Hidrometeoreološkog zavoda Bosne i Hercegovine.

Organizatori turneje "Diva live Aleksandra Radović" ovom prilikom izražavaju žaljenje zbog vanrednih izmjena uzrokovanih izuzetno hladnim i kišovitim vremenom za ovo doba godine.

Sve kupljene karte za koncert važe za navedene termine, a Aleksandra Radović i njen prateći bend obećavaju da, bez obzira na izmjene u planu, svi koji dođu na koncerte imaju zagarantovano kvalitetnu svirku i zabavu.